IMG 2930

Polder

Verbouwing van een sprookjeshuis

2017-2019 | 50 m2
Huidige fase: Opgeleverd

Verbouwing van een sprookjeshuis. De bestaande druivenkas wordt vervangen door een stalen serre. Een gebogen trap, een verbinding tussen het huis en de serre en twee balustrades leggen nieuwe relaties tussen de bestaande ruimtes. Binnen en buiten.

In samenwerking met Olivier Goethals.
Met dank aan Rieke Vancaeyzeele.

31.05.2019
Fase: Opgeleverd
31.05.2019
Fase: Opgeleverd
MDC SR Stekene 004 LR MDC SR Stekene 007 LR MDC SR Stekene 002 LR MDC SR Stekene 019 LR MDC SR Stekene 008 LR MDC SR Stekene 010 LR MDC SR Stekene 015 LR MDC SR Stekene 012 LR MDC SR Stekene 013 LR MDC SR Stekene 001 LR IMG 2927 IMG 2930 IMG 2915 IMG 3983 IMG 4018 IMG 3955 IMG 2919 IMG 2922 IMG 2935 IMG 2937 IMG 3975 IMG 3977 IMG 3976 IMG 3978 IMG 0522